Főoldal
BELÉPÉS
Regisztráció

SÜMEG VÁRTAXI - PFIFFER BÚTOR nyerjen welness hétvégét játéka végéhez ért!

A JÁTÉKUNK NYERTESE, AKI MEGNYERTE A SÜMEGI HOTEL KAPITÁNYBA SZÓLÓ HÉTVÉGÉT . Bereczki Judit Tiszaújvárosi vendégünk lett!

GRATULÁLUNK!
Kellemes ünnepeket és eredményekben gazdag új esztendőt kívánunk Önnek és kedves családjának
magunk és partnereink nevében!


--------------------------------------

Ne keseredjen el, Ön is nyert! Hogy mit?
10.000 Ft kedvezményt, ha Ön vagy ismerőse
Pfiffer Bútor terméket vásárol!

Érvényesítéshez hivatkozzon játékunkra!


A gépi sorsolást a Wenusz Design Studio végzte
http://wenusz.hu/ 

 

Részvétel feltétele a VÁRTAXI UTASJEGY MEGLÉTE!

Amennyiben Pfiffer Bútor bútort, konyhabútort, vagy bútor kiegészítőt vásárol máris *10.000 Ft kedvezményt tudhat magáénak! (A KEDVEZMÉNY ÁTRUHÁZHATÓ, ÁTADTAHTJA ISMERŐSÉNEK IS! HA ismerőse rendel ÖNNEK ÉRTÉKES AJÁNDÉKOT ADUNK!)

 

 

 
A játék részletes leírásást az alábbiakban olvashatja

 

Nyereményjáték LEÍRÁSA, SZABÁLYAI


SÜMEG VÁRTAXI - PFIFFER BÚTOR jóvoltából nyerjen wellness hétvégét a sümegi Hotel Kapitány-ba!

Csak annyit kell tennie, hogy utazik a vártaxival. Az utazás során kapott utasjegyet megörzi és regisztrál a weboldalon a játék időtartama alatt (2011. június 02. - legkésőbb 2011. november 20 - végleges zárást itt jelezni fogjuk!)

A beérkezett regisztrációk közül sorsolással választjuk ki a nyertest, aki 1db x 2 fős 3nap 2 éjszakás wellness hétvégét nyernek.

A részletes játékszabályzatott lent olvashatja.

A vártaxi weboldalát itt érheti el: http://vatraxi.hu

 

A jegyen szereplõ 10.000 Ft-ra jogosító bútor vásárlási kedvezmény 100.000 Ft feletti bútor vagy konyhabútor vásárlásból írható jóvá! (A KEDVEZMÉNY ÁTRUHÁZHATÓ, ÁTADTAHTJA ISMERŐSÉNEK IS!)
Egy vásárló, egy jegyet használhat fel vásárlásakor, azok nem összevonhatóak. 

 

A sorsolás gépi úton fog megvalósulni, melyről bővebb információt e-mailban küldünk. 1 nyertest és 4 tartalék nyertest sorsolunk ki. Ha az elsõdleges nyertes részére nem tudjuk a nyeremémyt átadni akkor a soron következõ nyertes tekinthetõ nyertesnek.

A Játékos elfogadja a Nyereményjáték Szabályzatot, továbbá a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 3. § (1) a) pontja alapján önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező a személyes adatait e célnak megfelelően, a szükséges mértékben kezelje.
Az adatok törlésre kerülnek, ha a Játékos kéri, illetve, ha az adatkezelés célja megszűnt. Az adatkezeléssel kapcsolatos esetleges jogorvoslati kérelmet az adatvédelmi biztoshoz vagy bírósághoz lehet benyújtani.
A Játékosok Pályázatuk elküldésével a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják. A Játékkal kapcsolatban a jogi út kizárva.

LÁTOGASSA MEG BÚTORÜZEMÜNK WEBOLDALÁT,
KATTINTSON IDE, MEGÉRI! http://www.pfifferbutor.hu

Észerevételeket az oldal üzemeltetőjéhez kérjük megküldeni:
Minka Attila 30/ 261-3501 - Pfiffer Bútor Mór
attila@pfifferbutor.hu

Kapcsolódó oldalak